Niet geheel onbelangrijk, hier kunt U  recensies vinden.

Indien U een klacht heeft, gelieve dit aan mij zelf te melden, zodat wij dit direct samen kunnen oplossen. En  gelieve deze pagina er niet voor gebruiken.

Rating: 4.2727272727273 sterren
11 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Kelly hernaus
2 jaar geleden

Gisteren voor de wimpers gegaan ben heel tevreden. Goeie service en snel geholpen.

veronica den hollander
3 jaar geleden

Ben een paar keer geweest en ben heel tevreden. Evelien is heel vriendelijk en ik voel me op mijn gemak bij haar. Ik blijf zeker komen.

Ine Habets-Rutten
3 jaar geleden

Zeer tevreden over mijn eerste pedicure behandeling. Voelde meteen vertrouwd en vooral mijn voeten en nagels waren weer mooi verzorgd en voelde als herboren. Ga zeker als klant terug.

Rianne
3 jaar geleden

Evelien is heel gastvrij, attent en professioneel. De behandelingen zijn heel fijn en ontspannen in een relaxte ruimte. Topper!

Demi
4 jaar geleden

Wat heb ik hier niet laten doen kan je beter vragen !
Wat mij betreft de fijnste en beste salon, ze neemt echt de tijd voor je en behandelt je echt als persoon niet als klant nummer zoveel!
Iedere keer loop ik tevreden de deur uit met super mooie nagels en/of wimpers weer. Of heerlijk genoten van een gezichtsbehandeling.

Chantal
4 jaar geleden

Fantastische salon.. ben trouwens klant en geniet elke seconde van elke behandeling

Evi Janssen
4 jaar geleden

Een acne behandeling gehad bij haar, en voelt nu al super!

Nicolle Senden
4 jaar geleden

Wimper extensions en geharst. Zeer professioneel en erg klantvriendelijk. Een aanrader waar ik absoluut terug zal komen voor een nieuwe afspraak!