Behandelingen 


Gezichtsbehandeling

Zen

Spa zen behandeling is een basisbehandeling.De huid word gereinigd en behandelt met een voedend masker, en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon.

 

Gezichtsbehandeling

Sensitive

Spa Sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid . Er word rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De producten die worden gebruikt zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Gezichtsbehandeling

Boost

De Boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering. U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt word van een rijk olieserum i.p.v een massageolie.

Het werfstofdepot in de huid word verzadigd met een natuurlijke actieve werkstof en er wordt gewerkt met een intensief biocellulose masker met een stamcel-peptiden.

Gezichtsbehandeling
Clear/Acne
Clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere/ Acne huid. Er word gewerkt met salicylzuur en benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie word gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba Olie.

Gezichtsbehandeling

Balance

Spa Balance behandeling is een behandeling voor de vette/gecombineerde huid. Er word gewerkt met producten die salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, zullen deze behandeld worden. De huid en de porien worden diep gereinigd. De talgproductie word gereduceerd door de behandeling met organic Jajoba olie.

Gezichtsbehandeling

Hydra 

 Spa Hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt herstelt, waardoor de huid vol uit ziet en de droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is worden er een aantal druppels organic argan oil aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.

Biopeel

 

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Onze Bio Peel - Kruidenpeeling bevat GÉÉN Waterstofperoxide.

De kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Dermaplaning

 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

Microneedling 

 

Microneedling ofwel Dermapen  is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). 

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen (dermapen) een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huid-eigen, glad collageen.

BioPulse Therapy ofwel

mini facelift!

 

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. 

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend. 

Effectiviteit:

- Anti-Aging, lifting en versteviging

- Aanmaak collageen en elastine

- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

- Verhelderen van hyperpigmentatie

- Verwijderen van dode huidcellen

- Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

- Reguleren van de talgproductie

- Bestrijden van vrije radicalen