Hieronder kunt U zien, wat welke behandeling in houd. Zodat  de keuze een stukje makkelijker maakt.


Gezichtsbehandeling

Zen

Spa zen behandeling is een basisbehandeling.De huid word gereinigd en behandelt met een voedend masker, en voelt na de behandeling heerlijk zacht en schoon.

 

Gezichtsbehandeling

Sensitive

Spa Sensitive behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid . Er word rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De producten die worden gebruikt zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Gezichtsbehandeling

Boost

De Boost behandeling is een behandeling voor de huid met tekenen van veroudering. U ondergaat een activerende massage waarbij gebruikt gemaakt word van een rijk olieserum i.p.v een massageolie.

Het werfstofdepot in de huid word verzadigd met een natuurlijke actieve werkstof en er wordt gewerkt met een intensief biocellulose masker met een stamcel-peptiden.

Gezichtsbehandeling
Clear/Acne
Clear behandeling is een behandeling voor de onzuivere/ Acne huid. Er word gewerkt met salicylzuur en benzoyl Peroxide waar nodig, dit kan ook een combinatie van beide zijn. De huid en de poriën worden diep gereinigd. De talgproductie word gereduceerd door de behandeling met organic Jojoba Olie.

Gezichtsbehandeling

Balance

Spa Balance behandeling is een behandeling voor de vette/gecombineerde huid. Er word gewerkt met producten die salicylzuur bevatten. Wanneer er onzuiverheden zijn, zullen deze behandeld worden. De huid en de porien worden diep gereinigd. De talgproductie word gereduceerd door de behandeling met organic Jajoba olie.

Gezichtsbehandeling

Hydra 

 Spa Hydra behandeling richt zich op de droge en/of vochtarme huid. Er wordt gewerkt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. Het vochtniveau in de huidcellen wordt herstelt, waardoor de huid vol uit ziet en de droogtelijntjes minder zichtbaar zijn. Wanneer de vochtarme huid tevens droog is worden er een aantal druppels organic argan oil aangebracht. De huid voelt soepel en tekenen van droogte nemen af.

Gezichtsbehandeling

Oxygen

Spa Oxygen behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken. Er word gewerkt met glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het oxygen biocellulose Mask word de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit.

 

Gezichtsbehandeling Quik.

 

Verven & Shapen Wenkbrauwen.

Boven en/of gezichts met een epileerveer.

Face Wash

Onzuiverheden verwijderen.

Quik Mask.

Dag.Nacht Creme

 

Deze behandeling is ideaal voor iemand die toch graag wilt komen maar niet veel tijd en behoefte heeft voor een heel verwen uurtje. Maar toch graag even 'Snel' Wilt komen,

 

 

 

 

  Exclusievere Gezichtsbehandelingen.

Biopeel

 

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Onze Bio Peel - Kruidenpeeling bevat GÉÉN Waterstofperoxide.

De kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

 

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Dermaplaning

 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

Fruitzuurpeelings

 

Een fruitzuurpeeling is een van de meest gevraagde behandelingen in de salon. Een fruitzuurpeeling geeft niet alleen fantastische resultaten maar kan ook nog eens voor heel veel huidproblemen ingezet worden. Wanneer ik aan een cliënt voorstel om een fruitzuurpeeling behandeling toe te passen, reageren mensen meestal van “ojee wat is dat en is dat niet eng?” Of “zie ik er dadelijk niet rood of gevlekt uit? Wees gerust, op beide vragen is het antwoord nee! In deze column probeer ik u uit te leggen wat nu eigenlijk een fruitzuurpeeling is en wat het op je huid doet.
De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:
– een droge huid
– acne (acnelittekens)
– de oudere huid (kleine rimpeltjes)
– verdikte hoornlaag
– ouderdomsvlekken
– hyperpigmentatie
– rokershuid

Microneedling 

 

Microneedling ofwel Dermapen  is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). 

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen (dermapen) een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huid-eigen, glad collageen.

BB Glow

 

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.   De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.
BB Glow is een serum dat speciaal voor microneedling is ontwikkeld. Je kunt het zien als een semi-permanente BB-cream. 

BioPulse Therapy ofwel

mini facelift!

 

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage. 

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend. 

Effectiviteit:

 

- Anti-Aging, lifting en versteviging

- Aanmaak collageen en elastine

- Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

- Verhelderen van hyperpigmentatie

- Verwijderen van dode huidcellen

- Verwijderen van verstoppingen uit de poriën

- Reguleren van de talgproductie

- Bestrijden van vrije radicalen